| staliukai viduje | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Luanne Teller pradedi lankyti mokyklą Manhattane
Posts : 159 Join date : 2010-11-27 Age : 32 Location : Manhattan, west side, 72nd street
| Subject: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 5:45 am | |
| | |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 5:48 am | |
| Sėdi prie vieno iš staliuko, geria martinį. |
|
| |
Posts : 159 Join date : 2010-11-27 Age : 32 Location : Manhattan, west side, 72nd street
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 5:51 am | |
| pamato jog Carter'is jos jau laukia, atena prie jo | |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 6:06 am | |
| - o , Lu,- pamatęs draugę, atsistojo ir draugiškai ją apkabino,- po šitiek laiko, išties smagu tave matyti |
|
| |
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 6:07 am | |
| - o, Carteri, tave irgi smagu matyti - nusisypsojo jam ir pabuciavo draugiskai i skruosta | |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 6:10 am | |
| Paleidęs Lu, atsisėdo atgal į savo vietą ir atsigėrė martinio. - sėskis,- parodė į kėdę priešais,- ir pasakok viską, kas reikšmingo nutiko tavo gyvenime po pradinės mokyklos baigimo. |
|
| |
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 6:13 am | |
| atsisedo - Hm, manau, jog vien nereiksmingi dalykai man nutiko, - susimasto - rimtas vyre, gal tu geriau papasakok kas pas tave reiksmingo pasikviecia padaveja ir uzsisako sau raudono vyno | |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 6:16 am | |
| - buvau išvykęs į kelionę po Europą. Pamačiau daug nuostabių miestų, susipažinau su labai protingais žmonėmis,- nusijuokia, baigęs martinį, užsisako kavos. |
|
| |
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 6:23 am | |
| - tavo si kelione skamba labai nuobodziai, reikejo mane pasikviesti kartu. buciau tavo saule kuri sia kelione nusviestu linksmybiu spalvomis - ziuredama i ji sypsosi isgeria savo vyno taure ir uzsisako dar | |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 6:26 am | |
| - tavo vaikino širdis būtų plyšusi iš skausmo,- ironiškas šypsnis, gurkšnis stiprios kavos |
|
| |
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 6:27 am | |
| - na cia jug nebutu buves sexo tripas, cia tiesiog draugiska kelione, tad jam su sirdim butu viskas puiku - selmiskai sypsosi | |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 6:32 am | |
| - whatever. kaip šiaip sekasi? dar nebaigei mokyklos?-caktelėjo liežuviu ir gurkštelėjęs kavos, išsitiesė. |
|
| |
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 6:39 am | |
| - gerai sekasi, kaip tau? nebaigiau ir nemanau jog baigsiu - ziuri jam i akis uzsisako kavos ir sokoladini sausaini, issitraukia tabako ir peiperiu - tau susukti? | |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 9:44 am | |
| - puikiai,- šypteli ir pasukioja galvą,- mažinu,- linkteli ir gurkšteli kavos. |
|
| |
| Subject: Re: staliukai viduje Sun Nov 28, 2010 1:41 pm | |
| - na tai tada as parukysiu, jeigu tu nieko pries - ziuri i ji | |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Mon Nov 29, 2010 12:52 am | |
| -ne, nieko prieš,- linkteli ir po kavos užsisako kažkokios trauktinės. depresovui vaikinui reikia alkoholio. |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Mon Nov 29, 2010 5:28 am | |
| Žodžiu, prisigėrė vaikinas ir pasijautė laimingiausiu šiame suknistame pasaulyje. Numetęs kvailą šypsniuką, bando atsistoti, tačiau nelabai pavyksta. Vargais negalais pakilęs iš savo sėdimosios vietos, numetė šimtinę ant stalo ir pamojo rankute Lu. - man...metas,- susvyravo ir pradėjo eiti durų link. Sekėsi sunkiai, tačiau laimei šalimais stovėjo tuščia taksi ir jis įsėdęs į ją, nuvažiavo.. tiesą sakant pats nežinojo kur. |
|
| |
| Subject: Re: staliukai viduje Mon Nov 29, 2010 6:47 am | |
| atsisveikino su Carteriu, uzsimokejo ir nuejo | |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Mon Nov 29, 2010 11:42 am | |
| ateina, atsisėda prie vieno iš staliukų. |
|
| |
Agnes Andrews susipažįsti su Mean Girls
Posts : 343 Join date : 2010-11-24 Location : Brooklyn, NYC
| Subject: Re: staliukai viduje Mon Nov 29, 2010 11:45 am | |
| Ateina ir jau nori sėstis kažkur kampe, prie staliuko, kur sėdi tik emo, bet užmato savo vaikystės draugą Natanielį. Kad ir kaip neturi nuotaikos, negražu nepasisveikint su senu draugu, todėl Agnes nueina prie jo. -Kokie žmonės... - šypsodamasi teištaria. | |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Mon Nov 29, 2010 11:49 am | |
| Kažkaip jis neatpažįsta jis merginos balso, todėl jau žiojasi sakyti "manau, kad kažką sumaišėt", kai susigaudo, kad gal reikia akis pakelt. Pakėlęsakis pamato kažkur jau matytas akis ir matytos formos nosį. Pabando prisimint kas ji tokia, tada iškelia antakį. -Agnes? |
|
| |
| Subject: Re: staliukai viduje Mon Nov 29, 2010 11:50 am | |
| -Toks mano vardas, - linkteli ir atstumia kėdę priešais jį, - tikiuosi čia neužimta? - šypsosi. | |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Mon Nov 29, 2010 11:52 am | |
| -Jei ir būtų užimtą, tai vietą užimtų tik mano kojos.-nusijuokia ir linkteli galva, atseit "čia laisva šalis, sėskis".-Malonu tave matyt. Ką čia veiki?-žinoma, jis turi omeny kavinę ,o ne Manhattan'ą ar apskritai visą NYC. |
|
| |
| Subject: Re: staliukai viduje Mon Nov 29, 2010 11:56 am | |
| -Hm, mane labiau įtikintų teorija, kad šią vieną galėtų užimti pigi merga. - nekaltai šypteli ir atsisėda, - Man irgi malonu tave matyti, Arčibaldai, - atsako, - Aš... Čia... Atėjau nuskandinti liūdesio. - melancholiškai vapa, - O tu? | |
|
| |
Sve?ias Guest
| Subject: Re: staliukai viduje Mon Nov 29, 2010 11:58 am | |
| -Žinoma, galėtų būt ir pigi mergina, tai beveik tas pats kaip ir mano kojos.-gūžteli pečiais ir susideda rankas ant stalo.-Liūdesio? Šuva pamirė?-kilsteli antakį, pats nesuprasdamas apie kokį šunį jis kalba.-Kavos.-kur kas paprastesnį atsakymą pasako. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: staliukai viduje | |
| |
|
| |
| staliukai viduje | |
|