|
| baras | |
|
+6Serena van der Woodsen Luanne Teller Bree Buckley Juliet Sharp Gossip Girl Agnes Andrews 10 posters | |
Author | Message |
---|
Juliet Sharp pradedi lankyti mokyklą Manhattane
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:29 am | |
| -visi susirinko norėdama pamatyt Gossip Girl,kuri eilinį kart visus išdūrė ir neatėjo.-nusijuokė,dirstelėjo į šokių aikštelę. | |
| | | Sve?ias Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:30 am | |
| išmaukęs savo gėralą, užsisakė viskio. gavęs, pradėjo vėl gert. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:31 am | |
| - Aria Hudson wrote:
- Dan Humphrey wrote:
- -Aš iš Bruklino,-šypteli,-Bet Manheteną taippat puikiai pažįstu, o Tu?-šypteli
- Aš iš Manhattano,-šypteli, užsisako to pačio gėrimo,- bet Brukline esu buvusi gal tik porą kartų,-nusijuokia. -Galiu aprodyti kada nors, kai turėsi laiko,-šypsosi, apsižiūri, kad neturi savo telefono, kuris paprastai visada su juo. |
| | | Arthur Cooper pradedi lankyti mokyklą Manhattane
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:31 am | |
| - Juliet Sharp wrote:
- -visi susirinko norėdama pamatyt Gossip Girl,kuri eilinį kart visus išdūrė ir neatėjo.-nusijuokė,dirstelėjo į šokių aikštelę.
Prunkšteli: -Kvaila.. - sumurma sau panosėj, - na, bent jau galima prisigert, - trūkteli pečiais. | |
| | | Gossip Girl atvyksti į NYC
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:32 am | |
| *Pasijutusi visiškai ignoruojama nugara atsiremia į barą. Prikandusi lūpą išsitraukia telefoną. Gauta dar viena GG žinutė.* – O taip, prasideda raportai iš vidaus, šaunu, tiesiog šaunu... *Suniurna, užsisako dar vieną martinio taurę* | |
| | | Sve?ias Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:32 am | |
| - Prisižadėjai, tik man reiktų tavo kontaktų,-nusijuokia, suvilgo lūpas martiniu. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:33 am | |
| -Taip...kadangi neturiu čia telefono, bet numerį atsimenu mintinai, galiu padiktuoti,-šypteli |
| | | Agnes Andrews susipažįsti su Mean Girls
Posts : 343 Join date : 2010-11-24 Location : Brooklyn, NYC
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:33 am | |
| Supypsėjus jos telefonui, Agnes išsitraukia jį iš rankinės, perskaito žinutę ir nusijuokia. Tikra tiesa, šiandien Dan klausa tikrai buvo pažeista. | |
| | | Sve?ias Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:36 am | |
| - tai diktuok,-išsitraukia telefoną ir perskaito dar vieną GG žinutę. |
| | | Juliet Sharp pradedi lankyti mokyklą Manhattane
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:36 am | |
| - Trip van der Bilt wrote:
- Juliet Sharp wrote:
- -visi susirinko norėdama pamatyt Gossip Girl,kuri eilinį kart visus išdūrė ir neatėjo.-nusijuokė,dirstelėjo į šokių aikštelę.
Prunkšteli: -Kvaila.. - sumurma sau panosėj, - na, bent jau galima prisigert, - trūkteli pečiais. išgirdus dar vieną GG žinutę,perskaito,kadangi tai visiškai jos nedomino,įsimetė telefoną atgal į rankinę.-tiesa,-palinksi,pabaigia savo kokteilį. | |
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:37 am | |
| - Juliet Sharp wrote:
- Trip van der Bilt wrote:
- Juliet Sharp wrote:
Prunkšteli: -Kvaila.. - sumurma sau panosėj, - na, bent jau galima prisigert, - trūkteli pečiais. išgirdus dar vieną GG žinutę,perskaito,kadangi tai visiškai jos nedomino,įsimetė telefoną atgal į rankinę.-tiesa,-palinksi,pabaigia savo kokteilį. Jam išgėrus savo brendį, T kai ką prisimena. -Bėje, turiu tavo fizikos knygą, - palinksi. | |
| | | Sve?ias Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:38 am | |
| prasidėjo depresūcha kekšiui. jokios moters, jokios moters. pradėjo gerti jau trečią stiklinę, pamiršdamas, jog tai brangiai kainuoja. |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:39 am | |
| - Aria Hudson wrote:
- - tai diktuok,-išsitraukia telefoną ir perskaito dar vieną GG žinutę.
Padiktuoja. |
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:40 am | |
| - Trip van der Bilt wrote:
- Juliet Sharp wrote:
- Juliet Sharp wrote:
Prunkšteli: -Kvaila.. - sumurma sau panosėj, - na, bent jau galima prisigert, - trūkteli pečiais. išgirdus dar vieną GG žinutę,perskaito,kadangi tai visiškai jos nedomino,įsimetė telefoną atgal į rankinę.-tiesa,-palinksi,pabaigia savo kokteilį. Jam išgėrus savo brendį, T kai ką prisimena. -Bėje, turiu tavo fizikos knygą, - palinksi. nustemba. -mano fizikos knygą?iš kur? žiūri į jį,kol galiausiai prisimena. -ah,tikriausiai palikau ją valgykloj.Nemaniau,kad aš tokia išsiblaškius. nusijuokia.
| |
| | | Sve?ias Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:41 am | |
| užsirašo numerį, įsimeta telefoną į tašę,- parašysiu,-nusišypso, apsidairo. |
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:41 am | |
| - Dwight Peterson wrote:
- prasidėjo depresūcha kekšiui. jokios moters, jokios moters. pradėjo gerti jau trečią stiklinę, pamiršdamas, jog tai brangiai kainuoja.
Pamačiusi, kad Dwight jau pradeda eiti iš proto kilsteli antakį: -Seki tėvo pėdomis? - sarkastiškai paklausia, žino, kad negražiai elgiasi, bet jeigu kalei bloga nuotaika, tai kalė būtinai sugadins nuotaiką ir kitiems. | |
| | | Sve?ias Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:42 am | |
| pakėlė akis į Agnes. susiraukė. - jo,- piktai teištarė.
Last edited by Dwight Peterson on Sat Nov 27, 2010 8:45 am; edited 1 time in total |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:42 am | |
| - Aria Hudson wrote:
- užsirašo numerį, įsimeta telefoną į tašę,- parašysiu,-nusišypso, apsidairo.
Šypteli. -Gal ko nors norėtum? Pvz. kokio gėrimo, aš vaišinu,-nusijuokia
|
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:43 am | |
| - Juliet Sharp wrote:
- Juliet Sharp wrote:
- Juliet Sharp wrote:
Prunkšteli: -Kvaila.. - sumurma sau panosėj, - na, bent jau galima prisigert, - trūkteli pečiais. išgirdus dar vieną GG žinutę,perskaito,kadangi tai visiškai jos nedomino,įsimetė telefoną atgal į rankinę.-tiesa,-palinksi,pabaigia savo kokteilį. Jam išgėrus savo brendį, T kai ką prisimena. -Bėje, turiu tavo fizikos knygą, - palinksi. nustemba. -mano fizikos knygą?iš kur? žiūri į jį,kol galiausiai prisimena. -ah,tikriausiai palikau ją valgykloj.Nemaniau,kad aš tokia išsiblaškius. nusijuokia.
Nusijuokia: -Visiems pasitaiko, - atsako šypsodamasis, - pirmadienį atnešiu tau ją į mokyklą, - priduria. | |
| | | Sve?ias Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:44 am | |
| - Aš nieko prieš,-nusijuokia, pamato Trip'ą, nors jo tikrai nenorėjo matyt, tada vėl atsisuką į Dan'ą. |
| -gerai,-linkteli,apsidairo norėdama pamatyt ar čia vienai jai taip nuobodu ar ir kitiems. | |
| - Dwight Peterson wrote:
- pakėlė akis į Agnes. susiraukė. - jo,- piktai teištarė.
-You go boy, - išsivėpia vaidindama linksmą ir vėl nusisuka į barmeną, paflirtuoja su juo, įtikina, kad yra pilnametė, užsisako dar išgert. | |
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:46 am | |
| Kadangi nei pokalbis labai rišasi, nei prisigert jis pabai nori, Trip pradeda dairytis moterų. Pamatęs Arią baigią dairytis moterų. vakaras kardinaliai sušiktas. | |
| | | Guest Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:46 am | |
| - Aria Hudson wrote:
- - Aš nieko prieš,-nusijuokia, pamato Trip'ą, nors jo tikrai nenorėjo matyt, tada vėl atsisuką į Dan'ą.
Užsako jiems abiems po taurę šampano. -Vis dėl to turėjome, pamatyti GG, nors jos čia ir nėra,-nusijuokia
|
| | | Sve?ias Guest
| Subject: Re: baras Sat Nov 27, 2010 8:47 am | |
| - Aš ir nesitikėjau ją pamatyt, ji ne tokia, kuri pasirodytų kai tiek daug pridirbo,-nusijuokia, pasiema taurę ir gurgšteli iš jos, sutinka Tripo žvilgsnį ir apdovanoja jį killinančiu žvilgsniu. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: baras | |
| |
| | | | baras | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |